Interaktiv dukke. Deutsch Interaktiv 2019-10-13

Interaktiv dukke Rating: 7,2/10 1992 reviews

Interaktiv

interaktiv dukke

Levels: A1, A2, B1 Media Type: E-Learning Language: German English Russian. Glæd dig over de livagtige funktioner, som f. Men bare rolig, du kan nemt berolige hende med hendes sutteflaske — Annabell åbner og lukker hun sine øjne, når hun får en tår af sin sutteflaske eller sutter på sutten. Børn vil altid gerne se op til mor og far, og gøre som dem, specielt er det sjovt at skifte sin egen dukke, når far er ved at skifte lillebror, eller gå en god lang tur med dukken når mor er ude og gå med lillesøster, eller give dukken sutteflaske, når mor ammer lillebror. Dukken kan drikke og spise af sin sutteflaske, spise grøden fra sin tallerken og gå på potte. Kravledragt, Hagesmæk, Ble, Sutteflaske, suttekæde og sut Baby Annabell måler: H: 43 x L: 30 x B: 20 Bruger 3 stk. Størrelse og proportioner er som en lille nyfødt baby.

Next

Baby Born interaktiv dukke

interaktiv dukke

Der findes bløde dukker og hårde dukker, babydukker og mannequin dukker. Derefter tager det 2-5 arbejdsdage at nå frem med Bring og 1-2 dage med Budbee, København. Baby Born interaktiv søster dukke Baby Born 820704 Baby Born baby har fået en søster. Hun kan også bevæge arme, ben og hoved. Send en mail til med link på den vare du har set billigere, så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på, om vi ønsker at matche prisen. Hvis Baby Annabell bliver vækket af sin søde søvn af f. Undtagelse gælder for returnering af amme-bh, hvor ammeindlæg er benyttet.

Next

BABY born interaktive Søster dukke

interaktiv dukke

Dukken er med fleksible led og har langt, flot hår, som man både kan børste og sætte på flotte måder. Produktmål: 38x38x18 cm Antal kartoner: 1 Vægt: 1. Om det er bobslæder og numsebrædder til brug i sneen, spand, skovl og si til stranden, køkkenservice til te-selskabet i sandkassen eller blot en køretur på den elskede røde og blå skubbe scooter, ja så er det legetøj fra Dantoy, du skal have fat i! Audio and video clips help to train listening and visual comprehension. Rollelege danner nemlig grundlaget for de opgaver, der kommer senere i livet med et rigtigt barn. Her finder du alt fra børnenes første Rubens barn og baby dukke til Barbie, Bratz og Groovy Girls.

Next

Køb Baby Born Interaktiv Dukke, Søster

interaktiv dukke

Med i pakken følger også en body og en hue. Har du brug for hjælp, både før eller efter købet, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi på bedste vis hjælpe dig, og dele ud af vores viden. Vi har medarbejdere der har stor erfaring inden for alle kategorier af legetøj. Annabell har det bedst hvis du sørger for at hun bliver plejet og passet ordentlig. Når hun bliver ked af det, græder hun naturtro tårer, og hun holder op, når du giver hende sutten. Hos os handler du hurtigt, let og altid til de laveste priser.

Next

Her finder du interaktive dukker og dyr. Nogle kan sige lyde og andre kan du interagere med ved at made dukken eller skifte den.

interaktiv dukke

Dukken kan drikke og spise af sin sutteflaske, spise grøden fra sin tallerken og gå på potte. Storesøster er også interaktiv og kan drikke af den medfølgende flaske. Playmobil har endvidere udvidet med , så børn helt ned fra 1½ års alderen også kan være med. Her i webshoppen finder du fantastisk tilbehør til dukken som børnene garanteret kommer til at elske! Du kan også bestille varen, og skrive i kommentarfeltet i varekurven, pristjek, samt link på varen. Når hun bliver ked af det, græder hun naturtro tårer, og hun holder op, når du giver hende sutten. Vælg mellem populære produkter fra blandt andet Zapf Creation, Happy Friends, Mini Mommy, dolls World og Baby Born og find tilbehør der er optimal til netop dit barns dukker! Vi elsker legetøj og lægger stor vægt på kvaliteten og korrekt vejledning, så vi kan give dig en kvalificeret rådgivning inden købet og support efter købet. Den søde dukke kan endda græde rigtige tårer som en virkelig baby, stå selv og drikke.

Next

Billige Dukker

interaktiv dukke

Bemærk venligst, at din ordre kan blive sendt i forskellige pakker. Anbefalet alder: Fra 4 år. Du har således ret til at returnere din vare inden for 365 dage fra købsdatoen, såfremt varen ikke er beskadiget og ligger i ubrudt originalemballage. Pakken indeholder: dukke, body, hue, tallerken ske, legetøjsgrød, potte, ble, sut med kæde, fødselsbevis samt et venskabsbånd til dukken og dens ejer. Baby Born Sister kommer inklusiv: - 1 sparkedragt - 1 hue - 1 potte - 1 ble - 1 skål med ske - 1 portion grød - 1 sutteflaske - 1 fødselscertifikat - 1 venskabsarmbånd Psst.

Next

Baby Annabell Interaktiv dukke 43cm

interaktiv dukke

. Hvis du presser hende lidt på den bløde mave tisser hun en tår. Rolle leg med empati og begreb om ansvarlighed. Leveringstiden er 7-14 arbejdsdage, hvis du bestiller en vare direkte fra en af vores leverandører. Har du mistet din returetiket? Baby Born Sister har fleksible led, så hun bedre kan bevæge sig og langt fint hår.

Next

Baby Annabell Interaktiv dukke 43cm

interaktiv dukke

Vi er konkurrence dygtige på kvaliteten og servicen, men vil også være det på prisen og holder derfor hele tiden øje med konkurrenterne, for at give dig den bedste pris på varen. Hvis du holder Annabell tæt ind til dig mens du aer hendes kinder, vil hun enten sukke tilfreds eller le. Det kan godt være, at storesøster er lidt ældre i udtrykket end Baby Born, men hun har lige præcis den samme længde 43 cm , så hun stadig kan passe tøj med sin lillesøster. Your learning progress can be verified immediately with about 750 interactive exercises and tests. Baby Born Sister har samme kropsstørrelse, som den klassiske dukke, så de passer samme tøj. Med i pakken følger også en body og en hue. Når du skal vælge dit barns første dukke er det vigtigt, at dukken afspejler barnets alder.

Next